Büyük beden bluz

Büyük beden bluz

Büyük beden bluz, her kadının gardobunun vazgeçilmezlerinden. Her mevsimde birbirinden çok farklı anlar için kullanılan bluz, eğer kaliteli olanlara sahipseniz dolabınızı oldukça rahatlatacaktır. Eğer siz de kaliteli ve modaya uygun büyük beden bluz arayışındaysanız tam size uygun bir yazımız var

Büyük beden bluzde yaka detayı

Elimizdeki onlarca kaliteli seçenekten bazılarını üzülerek de olsa kenarda bırakmak için bir şeyler yapmamız gerekiyor. En üstten, yani yakadan başlayalım. Bluzde V yakadan vazgeçemeyenler için tasarlanmış V yaka sim detaylı uzun kollu bluz, ince trikodan üretilen hem kaliteli hem de uygun fiyatlı bir ürün. V yaka size diğerleri kadar hitap etmiyorsa hiç önemli değil, seçeneklerimiz oldukça çeşitli. Örneğin bisiklet yaka tercih etmek isteyenler için bisiklet yaka puantiyeli uzun kollu siyah bluz 42-44 bedenden 50-52 bedene kadar tüm bedenlerde beğeninize sunulmuş durumda. Yakada diğer gözden kaçırmamanız gereken seçenek ise şüphesiz polo yaka ürünler. Taşlı düğmeli polo yaka bluz, klasik ancak bir o kadar şık bir ürün.

Alacağımız ürünün yakasının V yaka mı, bisiklet yaka mı yoksa polo yaka mı olacağına karar verdiysek biraz daha detaylara girebiliriz. Burada ilk önerimiz son derece şık taş işlemeli ürünlerimiz olacaktır. Örneğin V yaka taşlı siyah bluz, hem günlük hem de daha resmi aktivitelerde giyebileceğiniz şık bir tercih. Klasik renklerin dışına çıkmak isteyenler için de seçenekler oldukça fazla ve tatmin edici. Bisiklet yaka taşlı bluz ise isteyenler için mor, isteyenler için bordo seçenekleriyle sizlerle.

Taş bana göre değil, alacağım üründe daha da iddialı detaylar olmasını istiyorum diyorsanız, yazının bu kısmına dikkat kesilmenizi öneriyoruz. Deriden vazgeçemeyenler için, bisiklet yaka deri detaylı uzun kollu siyah bluz fiyat-performans olarak bulabileceğiniz en iyi seçeneklerden biri. İddiasına iddia katmak isteyenler için özel tasarlanan V yakalı leopar detaylı siyah bluz serimizin en cesur ürünlerinden biri.

Büyük beden bluzde renk seçimi

Yakayı belirledik, büyük beden bluzlerde olmasını istediğimiz detayları seçtik, adım adım sona doğru yaklaşıyoruz. Renk konusunda da kararımızı verirsek ürünümüzü şekillendirmiş olacağız. Klasik renklerden vazgeçmeyenler için truvakar kollu beyaz çizgili siyah penye bluz şık olduğu kadar bütçe dostu da bir ürün. Bir başka her dolapta mutlaka bulunması gereken klasik ürünümüz de gri beyaz çizgili uzun kollu bluz. Dokuma bu ürün, 42-44 bedenden 50-52 bedene kadar tüm bedenler için beğeninize sunuldu.

Son önerilerimiz de renkli giyinmekten vazgeçmeyenler için. Desenli turuncu krep bluz size şık bir görüntü verirken aynı zamanda penye dokusuyla size artan sıcaklıklara karşı koruma sağlayacaktır. Renkli giyimi daha klasik bir görüntü ile birleştirmek isteyenler için V yaka taşlı kısa kollu mor bluz mutlaka incelenmesi gereken bir ürün.

 

Etiketler: Blog İçerik
Nisan 21, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR