Büyük beden siyah elbise: 5 durum 5 öneri

Büyük beden siyah elbise: 5 durum 5 öneri

Büyük beden elbise arayanlar, bu yazı sizin için! Özellikle güzel havaların vazgeçilmezi olan elbiseler için sezonun en moda tercihlerine birlikte inceleyelim. Elbiseler, bu yaz da dolabımızda en çok tercih edeceğimiz ürünlerden biri olacak. Genel olarak yazın daha çok gezme ve aktivite yapma fırsatımız olsa da çoğumuz için işler, resmi yemekler, davetler devam ediyor. Bu sebeple elbise planlarımızı yaparken hem günlük giyimi hem de resmi toplantıları/davetleri düşünmemiz gerekiyor. Bu yazıda size birbirinden farklı durumlar için hangi elbiselerimizi tercih edebileceğinize dair önerilerde bulunacağız.



-İş yemeği: İş yemeği için kıyafet seçmek pek çoğumuz için zorlu bir süreç olsa da beyaz düğmeli kolsuz nakış elbise güzel havada yapılan bir iş yemeğinde tercih edebileceğiniz bir ürün. Bu elbise ile resmi görüntünüzü kaybetmeden şık ve rahat olacağınıza emin olabilirsiniz. Penye dokumalı bu üründe 42-44 bedenden 48-50 bedene kadar beden seçeneklerimiz de sizi bekliyor.

-Hafta sonu gezmesi: Yoğun geçen bir haftadan sonra kahvaltınızı yapıp dışarı çıkarak kendinizi güzel havaya bırakmak istiyorsunuz. Resmi bir davet yok, gitmeniz gereken acele bir yer yok, yetiştirmeniz gereken bir iş yok; sadece haftanın yorgunluğunu atmak için dışarı çıkan ve önünde koca bir gün olan siz varsınız. Bu gibi durumlarda konforuna önem verenler için kısa kollu çiçek desenli siyah elbisemizi tercih edebilirsiniz. Bu ürün size canlılık katacak ve gün boyu rahat etmenizi sağlayacaktır.

-Davet: Bir arkadaşınızın doğum günü mü var, liseden arkadaşlarla mı buluşacaksınız? Hem şık olmalısınız, hem de rahat. İp askılı siyah elbise bu tip durumlarda tüm beklentilerinizi karşılamak üzere tasarlandı. Likralı penye yapısı ile bu ürün sayesinde tüm gözleri üstünüzde toplarken rahatlığınızdan da ödün vermemiş olacaksınız.

-Aile ziyareti: Havaların güzelleşmesi şüphesiz aile ziyaretlerinin önünde bir engel değil. Aile büyüklerini, akrabaları, sevdiklerimizi ziyaret etmek 12 ay yaptığımız bir iş. Yazın da bu işi ihmal etmiyoruz. Güzel bir havada yapılacak aile ziyareti için nakışlı fırfırlı siyah elbise ideal bir seçenek olabilir. Penye dokumalı yapısıyla sizi sıcaklardan da koruyacak bu ürün, mutlaka her kadının dolabında bulunması gereken ürünlerden biri.

-Nişan: Hava güzel ama sevdiğimiz insanlar evleniyor ya da nişanlanıyor olabilir. Rahatlığı her zaman tercih etsek de bu gibi durumlarda ilk önceliğimizi şıklığa veriyoruz. Sevdiklerimizin bu önemli günlerinde şık olmanın herkes için ne kadar önemli olduğunu bildiğimizden, biz de çiçekli şifon abiye elbiseyi tasarladık. Bu şık elbise, şıklığı ve uygun fiyatıyla daha resmi durumlar için ideal bir parça olarak mutlaka dolabınızda yer almalı.  

Helismoda’da binlerce ürün ile birlikte farklı mekanlarda ve zamanlarda giyebileceğiniz onlarca elbise beğeninize sunulmuş durumda. İsterseniz iş davetleri, isterseniz düğün-nişan gibi resmi durumlar, isterseniz de sadece rahatlamak ve güzel havanın tadını çıkarmak istediğiniz günler… Siz hangi durumlar için elbise aradığınızı belirleyin, gerisini şıklığı ve rahatlığı uygun fiyatla birleştiren Helismoda’ya bırakın! En kaliteli ürünlerimiz indirim ve ücretsiz kargo fırsatlarıyla da sizleri bekliyor!

Etiketler: Blog İçerik
Nisan 21, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR