Büyük Beden Modası

Büyük Beden Modası

Büyük beden giyimde istediklerinizi bulamıyor musunuz? Bulduğunuz her ürün birbirine mi benziyor? O zaman 10 farklı renkten, 10 farklı ürün önereceğimiz bu yazı tam size göre. İsterseniz gömlek, isterseniz pantolon, isterseniz eşofman takımı… Günlük kullanım isteyenler için de, daha resmi davetlerde kullanmak isteyenler için de pek çok öneri, 10 farklı renk seçeneğiyle (renk seçeneklerimiz sadece bunlarla da sınırlı değil!) bu yazıda sizleri bekliyor.



Büyük beden giyimde 10 renk 10 seçenek

-Siyah: Şüphesiz siyah renk birçoğumuzun alıştıktan sonra vazgeçemediği, her sıkıştığımız anda bizi kurtaran bir klasik. Aynı zamanda dolaplarımızın da olmazsa olmazlarından. Mavi ponponlu siyah elbise siyah klasik elbiseyi şık detayla süsleyen bir ürün. Bu ürünü resmi davetler dışında hemen her yerde kullanabilirsiniz.

-Lacivert: Koyu renklerden devam edelim. 4 mevsim kullanabileceğiniz çiçekli lacivert gömlek kaliteli pamuk kumaşıyla dolabınızda mutlaka bulunmasını isteyeceğiniz bir ürün. Bu ürünü, ister şık bir ceketle kombinleyebilir isterseniz de havanın durumuna göre tek başına kullanabilirsiniz.

-Mavi: Daha gündelik tercihlere yönelmek isteyenler için de sırt detaylı mavi t-shirt mutlaka düşünülmesi gereken bir seçenek. Bu ürün, özellikle bahar ve yaz aylarında bir hafta sonu gezmesinde ya da tatil bölgelerinde şıklığınıza şıklık katacaktır.

-Haki: Kaliteli pamuklu kumaşıyla taş işlemeli çizgili haki gömlek, haki rengini giymeyi sevenler için şık bir tercih. Hem resmi davetlerde hem de günlük olarak kullanabileceğiniz bu ürün, dolabınızı çeşitlendirmek için çok iyi bir opsiyon.

-Bordo: Kısa kollu t-shirt, kapşonlu ve alttan oluşan bordo 3’lü eşofman takımı bahar aylarında tedbiri elden bırakmayanlar için ideal bir tercih. Bu ürün sadece şıklığınıza şıklık katmakla kalmayacak aynı zamanda sizi bahar aylarının belirsiz hava olaylarından koruyacaktır. Büyük beden giyimin bu vazgeçilmez parçaları ile hem rahat hem şık bir moda tercihi yapmış olacaksınız.


-Kahverengi: Bahar aylarının klasik ürünlerinden biri oduncu gömlek, fermuarlı kahverengi oduncu gömlek ürünümüzde şık bir şekilde yenilikçi bir tasarımla sizinle buluşuyor. Bu ürün kaşe kumaşıyla da göz kamaştırıyor.

-Sarı: Yavaş yavaş açık renklere geçebiliriz. Taş ve boncuk detaylı sarı gömlek, 44 bedenden 54 bedene beğeninize sunulmuş durumda. Pamuklu kumaşlı bu ürün, renkli giyinmeyi sevenler için mutlaka düşünülmesi gereken bir tercih.

-Lila: Evet dışarıda giyecek çok kıyafetim var ancak ben evde de giyecek bir şey bulamıyorum diyenler, bu ürün sizin için. Lila penye pijama takımı, kısa kollu bisiklet yaka t-shirt’ü ve kaprisiyle sizi hem şık hem rahat. Büyük beden giyimin en güzel renklerinden biri olan lila, sakinleştirici özelliği ile en güzel uykular için de doğru bir tercih.

 
-Pembe: Rahatlıktan bahsetmişken oradan devam edelim. Kısa kollu t-shirt’ü ve ince eşofman altıyla kalp desenli pembe takım bahar ayları için oldukça ideal bir ürün. 42-44 bedenden 48-50 bedene kadar beden seçenekleriyle bu ürünü dolabınızda görmek isteyebilirsiniz.

-Yeşil: Son önerimiz cep detaylı oversize yeşil sweat elbise. İddia ediyoruz, bu ürünü kullandığınızda daha şık mı yoksa daha rahat mı olduğunuza karar veremeyeceksiniz. 50-52 bedene kadar mevcut bu üründe aynı zamanda indirim fırsatı da sizi bekliyor.  

İsterseniz gündelik kullanım, isterseniz şık davetler... İsterseniz serin, isterseniz sıcak havalar için. İsterseniz koyu renk, isterseniz açık renk. Helismoda büyük beden giyimde şıklık arayan herkes için özenle hazırlandı. Kalitenin yanı sıra, pek çok üründe de indirim ve ücretsiz kargo fırsatları sizi bekliyor. Helismoda’ya gelin ve büyük beden giyimde aradığınız her soruya, yüzlerce çeşit ürünümüzle yanıt bulalım.
Etiketler: Blog İçerik
Nisan 15, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR