Büyük beden pantolon: Gardırobun en önemli parçalarından

Büyük beden pantolon: Gardırobun en önemli parçalarından

Büyük beden pantolon seçimi yaparken en önemli unsurlardan biri şüphesiz ki rahatlık. Hangi marka, hangi model gibi soruların hepsi, rahatlık arayanlar tarafından soruluyor. Tabii bir de büyük beden pantolon seçeneklerine şıklık da eklenmeli. Gardıroplarımızın en önemli parçalarından biri olan pantolonlar, her kombini bütünleyen çok önemli moda unsurları. İyi pantolonlara sahip olmak sizi sadece şık göstermekle kalmayacak, kombinlerinizi yaparken de elinizi oldukça rahatlatacaktır. Bu yüzden kaliteli, uygun fiyatlı ve özenle tasarlanmış pantolonlara sahip olmanızı oldukça önemsiyoruz.



Büyük beden pantolon modellerimizden ve bu modellerin sunduğu imkanlardan bahsetmeden önce ilginç bir bilgiyle başlayalım: Pantolon, bir kadın tarafından ilk kez Osmanlı döneminde giyilmiş. Tarihin en genç İngiltere Başbakanı olan William Pitt’in yeğeni Lady Stanhope 19. yüzyılın hemen başında çıktığı keşif yolcuğunda İstanbul’dan Kahire’ye doğru giderken Ege Denizi’nde teknelerinin batması üzerine yerel halk tarafından kurtarılmış. Islak giysileri değiştirmenin tek yolu da yeni giysiler olduğundan, Lady Stanhope kendilerini kurtaran erkek tayfalara ait pantolonu giymiş. Pantolon rahatlığı Lady’nin öylesine hoşuna gitmiş ki rivayete göre Lady pantolonu Mısır’a gittikten sonra dahi çıkarmamış ve moda tercihini pantolondan yana kullanmış. Lady, büyük beden pantolon mu giyiyordu bilemiyoruz ama günümüzde moda ve büyük beden pantolon rahatlığını bir araya getirme konusunda iddialıyız.

Büyük beden pantolonda çeşit ve kalite bir arada
1890’larda tüm dünyada, özellikle de ABD’de, bisiklet satışlarının patlamasıyla kadınların pantolon giymesi giderek normalleşti. Bürokrasinin bunu kabul etmesi daha uzun bir zaman alsa da bir kere pantolon rahatlığına alışanın bundan kolay kolay vazgeçemeyeceği malumunuz. Kot pantolondan rahatlığından vazgeçemeyenler için büyük beden yüksek bel esnek gri kot pantolon mutlaka her gardıropta bulunması gereken klasik ve şık bir ürün. Bir başka klasik ama bir o kadar kullanışlı ürünümüz ise mavi dar paça kot pantolon. Bu şık ürün, yüksek beli dar paça ile birleştirmek isteyenler için ideal.



Pantolonu rahatlıkla eşleştirenler için de pek çok dikkate değer ürün var. Cep detaylı siyah tayt pantolon rahatlık arayanların mutlaka incelemesi gereken bir ürün. İş yerinde de resmi ancak şık olmak isteyenler için de büyük beden siyah esnek pantolon, oldukça rahat kombinlenebilme özelliğiyle de mutlaka değerlendirilmeli.

Klasikler zaten dolabınızda mevcutsa dolabınızı renklendirmek de iyi bir tercih olabilir. Yüksek belli ve beli lastikli bürümcük sarı pantolon, 42 bedenden 52 bedene her beden için mevcut, oldukça göz alıcı bir ürün. Bir başka renk seçeneğimiz de full likralı kiremit pantolon.

 

Büyük beden pantolonda fırsatlar

Konu büyük beden pantolonda indirimden açılmışken… Yukarıda bahsettiğimiz sarı bürümcük pantolon ve aynı ürünün siyah rengi de dahil olmak üzere pek çok üründe büyük indirimler sizi bekliyor. Büyük indirim derken abarttığımızı düşünmeyin %30’a varan indirimlerle büyük beden pantolonda büyük fırsatlar söz konusu! Buna sunduğumuz ücretsiz kargo fırsatını da eklediğinizde sadece şık değil aynı zamanda oldukça hesaplı ürünler de ortaya çıkıyor. Tek yapmanız gereken Helismoda’yı ziyaret edip, her zevke ve bütçeye uygun ürünlerimizden birini seçmek; geri kalanı istediğiniz her ortamda şık olmanız için biz halledeceğiz!

Etiketler: Blog İçerik
Nisan 15, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR