Her mevsime kadın eşofman takımları

Her mevsime kadın eşofman takımları


Hem rahatına düşkün, hem de şıklığa önem veren bir kadınsanız eşofman takımları gardırobunuzun vazgeçilmezlerinden olmalı. İsterseniz soğukta, isterseniz daha sıcak havalarda; isterseniz evde, isterseniz dışarda şık bir eşofman takımı sizi sadece rahat ettirmekle kalmayacak, şıklığınıza da şıklık katacaktır. Eşofmanı daha soğuk havalara yakıştıran anlayışın aksine, her mevsimde ve her yerde eşofman giymeyi tercih edenlerdenseniz, size önereceğimiz bu son moda, şık ve uygun fiyatlı ürünleri incelemek isteyecekseniz. Hazırsanız başlıyoruz!

Kadın eşofman takımı: Rengini seç!

Her şey sırayla, sayısız seçenekte şık büyük beden kadın eşofmanlarında seçenekleri biraz olsun düşürmek için rengi seçerek başlayalım. Canlı renklerle şıklığını göstermekten çekinmeyenler için kırmızı ve turuncu seçeneğiyle “büyük beden ikili eşofman takım” göz alıcı bir tercih. Bir diğer incelenmeye değer ürün ise son derece şık rengiyle “büyük beden krem rengi kapşonlu eşofman takımı”. İki iplik dokuma yöntemiyle üretilen bu ürün, nefes alabilen özelliği ve pamuk yapısıyla size oldukça konforlu bir deneyim sunacaktır. Daha klasik renkleri tercih edenler için ise büyük beden üçlü siyah eşofman takım t-shirt, eşofman altı ve eşofman üstü ile size tam takım bir şıklık vadediyor.

Kadın eşofman takımında detaylar

Mavi, siyah, pembe, lila, beyaz, kırmızı, gri, lacivert, krem, turuncu renk seçeneklerimizden birini seçtiyseniz modelle devam edelim. Eşofmanda kısa kollu tercih edenler için lacivert çizgili kısa kollu eşofman takımı uygun fiyatı ve kaliteli malzemesiyle incelenmeye değer, her mevsimde ve ortamda giyebileceğiniz bir ürün. Alacağı ürünü her hava koşulunda giymek isteyen garanticiler için ise kapşonlu ikili gri eşofman takım size şıklıkla birlikte istenmeyen hava olaylarından korunma garantisi de verecektir.

Eşofmanda dahi detaylardan vazgeçmeyenler için de pek çok özel ürün mevcut. Dantel detaylı lacivert eşofman takım, dantelden vazgeçemeyenler için özenle hazırlandı. File detaylı siyah eşofman takım ise koldaki file detayıyla oldukça kaliteli bir tercih olacaktır.  Uzun ceketli 3’lü taşlı lacivert eşofman takımı ise taş detaylı ürünlerimizden en dikkat çekenlerinden biri. Taşlı, fileli, dantelli… Siz eşofmanınızda hangi detayın olmasını istediğinizi belirleyin, biz de size beğeninize en uygun modelleri sunalım.   

 

Bütçenize en uygun kadın eşofman takımları

Kadın eşofman takımlarını üretirken sadece şıklığa ve her zevke uygun seçeneklere değil, aynı zamanda her bütçeye uygun olması da önceliklerimizden biri. Bu nedenle, pek çok üründe %30’a varan indirim fırsatları, ücretsiz kargo fırsatı ve kimi durumlarda hem indirim hem de ücretsiz kargo şansı sizi bekliyor. Örneğin mavi, beyaz ve pembe seçenekleriyle büyük beden takımlar da indirim fırsatıyla evde rahatından ve şıklığından ödün vermek istemeyenler için.

Soğuk ve yağışlı bir kışın ardından güzel havalar önümüzde belirirken, kısa kollu ürünlerde de indirim fırsatları sizi bekliyor. Pek çok büyük beden üründe %30’a yaklaşan indirim fırsatı ve ücretsiz kargo fırsatı da sizleri bekliyor.

Siz zamanınızı beğendiğiniz ürünleri seçmeye ayırın, gerisini biz halledelim ve en özel ürünlerimizi kapınıza kadar gönderelim. Helismoda’da onlarca ürün, her zevke ve her bütçeye uygun seçenekleriyle beğeninize sunulmuş durumda, kaçırmayın

Etiketler: Blog İçerik
Nisan 15, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR